Calorii Saratele cu cascaval Monte Banato

Aliment: Saratele cu cascaval Monte Banato

Calorii: 427

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Saratele cu cascaval Monte Banato are nu mai putin de 427, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Saratele cu cascaval Monte Banato si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Saratele cu cascaval Monte Banato.

Calorii Saratele cu cascaval Monte Banato

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Saratele cu cascaval Monte Banato.

Saratele cu cascaval Monte Banato calorii
Calorii
427 calorii
Proteine
11.3 g proteine
Lipide
11 g lipide
Carbohidrați
70.6 carbohidrati
Fibre
0

Ne ingrășam de la Saratele cu cascaval Monte Banato? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Saratele cu cascaval Monte Banato are 427 calorii si 11.3 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Saratele cu cascaval Monte Banato?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Saratele cu cascaval Monte Banato are 427 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Saratele cu cascaval Monte Banato are 427 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply