Calorii Pufuleti cu cascaval Star

Aliment: Pufuleti cu cascaval Star

Calorii: 519

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Pufuleti cu cascaval Star are nu mai putin de 519, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Pufuleti cu cascaval Star si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Pufuleti cu cascaval Star.

Calorii Pufuleti cu cascaval Star

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Pufuleti cu cascaval Star.

Pufuleti cu cascaval Star calorii
Calorii
519 calorii
Proteine
5 g proteine
Lipide
31 g lipide
Carbohidrați
54 carbohidrati
Fibre
2.6

Ne ingrășam de la Pufuleti cu cascaval Star? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Pufuleti cu cascaval Star are 519 calorii si 5 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Pufuleti cu cascaval Star?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Pufuleti cu cascaval Star are 519 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Pufuleti cu cascaval Star are 519 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply