Calorii Grisine mari Crispy

Aliment: Grisine mari Crispy

Calorii: 85.5

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Grisine mari Crispy are nu mai putin de 85.5, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Grisine mari Crispy si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Grisine mari Crispy.

Calorii Grisine mari Crispy

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Grisine mari Crispy.

Grisine mari Crispy calorii
Calorii
85.5 calorii
Proteine
5.5 g proteine
Lipide
4.3 g lipide
Carbohidrați
5.8 carbohidrati
Fibre
1.3

Ne ingrășam de la Grisine mari Crispy? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Grisine mari Crispy are 85.5 calorii si 5.5 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Grisine mari Crispy?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Grisine mari Crispy are 85.5 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Grisine mari Crispy are 85.5 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply