Calorii Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini

Aliment: Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini

Calorii: 422

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini are nu mai putin de 422, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini.

Calorii Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini.

Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini calorii
Calorii
422 calorii
Proteine
11.8 g proteine
Lipide
13.5 g lipide
Carbohidrați
61 carbohidrati
Fibre
4

Ne ingrășam de la Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini are 422 calorii si 11.8 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini are 422 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini are 422 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply