Calorii Chips cu branza Cheese Chio

Aliment: Chips cu branza Cheese Chio

Calorii: 553

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Chips cu branza Cheese Chio are nu mai putin de 553, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Chips cu branza Cheese Chio si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Chips cu branza Cheese Chio.

Calorii Chips cu branza Cheese Chio

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Chips cu branza Cheese Chio.

Chips cu branza Cheese Chio calorii
Calorii
553 calorii
Proteine
5.5 g proteine
Lipide
35 g lipide
Carbohidrați
16 carbohidrati
Fibre
0

Ne ingrășam de la Chips cu branza Cheese Chio? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Chips cu branza Cheese Chio are 553 calorii si 5.5 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Chips cu branza Cheese Chio?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Chips cu branza Cheese Chio are 553 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Chips cu branza Cheese Chio are 553 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply