Calorii Baton cereale cu smochine si prune Aptonia

Aliment: Baton cereale cu smochine si prune Aptonia

Calorii: 335

Avand in vedere faptul ca avem un aliment din categoria „snack-urilor”, ne ar trebui sa ne asumam faptul ca vorbim despre un numar  mare de calorii. Concret,  100 grame de Baton cereale cu smochine si prune Aptonia are nu mai putin de 335, ceea ce este mult, luand in considerare aptitul pe care-l avem cand mancam Baton cereale cu smochine si prune Aptonia si faptul ca de cele mai multe ori, pe langa ele merge si o bere sau poate o Cola 😛

Pentru cei care vor sa afle mai multe, am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Baton cereale cu smochine si prune Aptonia.

Calorii Baton cereale cu smochine si prune Aptonia

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Baton cereale cu smochine si prune Aptonia.

Baton cereale cu smochine si prune Aptonia calorii
Calorii
335 calorii
Proteine
30 g proteine
Lipide
12 g lipide
Carbohidrați
26 carbohidrati
Fibre
20

Ne ingrășam de la Baton cereale cu smochine si prune Aptonia? 🙂

Cam da. In general, chestiile „de rontait” sunt cele care ne dau dieta peste cap. Dat fiind faptul ca 100g de Baton cereale cu smochine si prune Aptonia are 335 calorii si 30 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Baton cereale cu smochine si prune Aptonia?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Baton cereale cu smochine si prune Aptonia are 335 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Din nou: 100 g de Baton cereale cu smochine si prune Aptonia are 335 calorii. Nu este un numar de calorii de neglijat, deci, cum zicea un mare „filozof” aflat in viata: „aveti grija de trupurile voastre”! 🙂

Leave a Reply