Calorii Nuci Macadamia prajite si sarate Real

Aliment: Nuci Macadamia prajite si sarate Real

Calorii: 747

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Nuci Macadamia prajite si sarate Real contin nu mai putin de 747, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Nuci Macadamia prajite si sarate Real.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Nuci Macadamia prajite si sarate Real

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Nuci Macadamia prajite si sarate Real.

Nuci Macadamia prajite si sarate Real calorii
Calorii
747 calorii
Proteine
7.4 g proteine
Lipide
77.3 g lipide
Carbohidrați
5.5 carbohidrati
Fibre
4.9

Ne ingrășam de la Nuci Macadamia prajite si sarate Real? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Nuci Macadamia prajite si sarate Real are 747 calorii si 7.4 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Nuci Macadamia prajite si sarate Real?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Nuci Macadamia prajite si sarate Real are 747 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply