Calorii Migdale in coaja coapte Orlandos

Aliment: Migdale in coaja coapte Orlandos

Calorii: 656.6

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Migdale in coaja coapte Orlandos contin nu mai putin de 656.6, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Migdale in coaja coapte Orlandos.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Migdale in coaja coapte Orlandos

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Migdale in coaja coapte Orlandos.

Migdale in coaja coapte Orlandos calorii
Calorii
656.6 calorii
Proteine
21.8 g proteine
Lipide
50.4 g lipide
Carbohidrați
22.6 carbohidrati
Fibre
12.7

Ne ingrășam de la Migdale in coaja coapte Orlandos? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Migdale in coaja coapte Orlandos are 656.6 calorii si 21.8 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Migdale in coaja coapte Orlandos?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Migdale in coaja coapte Orlandos are 656.6 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply