Calorii Miez samburi de caise Fruit Orchard

Aliment: Miez samburi de caise Fruit Orchard

Calorii: 640

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Miez samburi de caise Fruit Orchard contin nu mai putin de 640, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Miez samburi de caise Fruit Orchard.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Miez samburi de caise Fruit Orchard

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Miez samburi de caise Fruit Orchard.

Miez samburi de caise Fruit Orchard calorii
Calorii
640 calorii
Proteine
18.6 g proteine
Lipide
54.2 g lipide
Carbohidrați
16.9 carbohidrati
Fibre
3

Ne ingrășam de la Miez samburi de caise Fruit Orchard? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Miez samburi de caise Fruit Orchard are 640 calorii si 18.6 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Miez samburi de caise Fruit Orchard?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Miez samburi de caise Fruit Orchard are 640 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply