Calorii Caju crud Now Foods

Aliment: Caju crud Now Foods

Calorii: 600

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Caju crud Now Foods contin nu mai putin de 600, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Caju crud Now Foods.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Caju crud Now Foods

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Caju crud Now Foods.

Caju crud Now Foods calorii
Calorii
600 calorii
Proteine
16.7 g proteine
Lipide
46.7 g lipide
Carbohidrați
26.7 carbohidrati
Fibre
10

Ne ingrășam de la Caju crud Now Foods? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Caju crud Now Foods are 600 calorii si 16.7 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Caju crud Now Foods?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Caju crud Now Foods are 600 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply