Calorii Arahide prajite si sarate UberNuts

Aliment: Arahide prajite si sarate UberNuts

Calorii: 622

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Arahide prajite si sarate UberNuts contin nu mai putin de 622, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Arahide prajite si sarate UberNuts.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Arahide prajite si sarate UberNuts

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Arahide prajite si sarate UberNuts.

Arahide prajite si sarate UberNuts calorii
Calorii
622 calorii
Proteine
27.5 g proteine
Lipide
52.4 g lipide
Carbohidrați
5.9 carbohidrati
Fibre
8.2

Ne ingrășam de la Arahide prajite si sarate UberNuts? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Arahide prajite si sarate UberNuts are 622 calorii si 27.5 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Arahide prajite si sarate UberNuts?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Arahide prajite si sarate UberNuts are 622 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply