Calorii Arahide coapte cu sare Fiesta

Aliment: Arahide coapte cu sare Fiesta

Calorii: 620

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Arahide coapte cu sare Fiesta contin nu mai putin de 620, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Arahide coapte cu sare Fiesta.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Arahide coapte cu sare Fiesta

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Arahide coapte cu sare Fiesta.

Arahide coapte cu sare Fiesta calorii
Calorii
620 calorii
Proteine
25 g proteine
Lipide
50 g lipide
Carbohidrați
12.6 carbohidrati
Fibre
6.8

Ne ingrășam de la Arahide coapte cu sare Fiesta? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Arahide coapte cu sare Fiesta are 620 calorii si 25 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Arahide coapte cu sare Fiesta?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Arahide coapte cu sare Fiesta are 620 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply