Calorii Alune Royal Nuts K-Classic

Aliment: Alune Royal Nuts K-Classic

Calorii: 629

Tinand cont ca vorbim despre un aliment din categoria „seminturilor”, ne asumam faptul ca vorbim despre un numar destul de mare de calorii. De exemplu, 100 grame de Alune Royal Nuts K-Classic contin nu mai putin de 629, ceea ce este destul de mult as spune eu, mai ales in cazul in care tineti si o dieta.

Am facut putin mai jos un mic tabel in care se pot vedea valorile nutritionale din Alune Royal Nuts K-Classic.  Nu stiu daca te intereseaza sa vezi doar numarul de calorii, sau daca vrei sa vezi si restul valorilor nutritionale, insa le gasesti in tabel.

calorii Alune Royal Nuts K-Classic

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Alune Royal Nuts K-Classic.

Alune Royal Nuts K-Classic calorii
Calorii
629 calorii
Proteine
15.5 g proteine
Lipide
54.5 g lipide
Carbohidrați
15.5 carbohidrati
Fibre
7.3

Ne ingrășam de la Alune Royal Nuts K-Classic? 🙂

Ar fi culmea sa zicem ca ne ingrasam de la seminte, insa trebuie avut grija la numarul total de calorii care ne ies la sfarsitul zilei. Dat fiind faptul ca 100g de Alune Royal Nuts K-Classic are 629 calorii si 15.5 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa incercati sa fiti in limitele recomandate de specialisti in ceea ce priveste numarul de calorii consumate zilnic:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: acestea sunt recomandate pentru persoanele cu un stil de viata normal. Sportivii, persoanele aflate la dieta, cele care sufera de anumite afectiuni sau sunt sub tratament, vor avea nevoie de aporturi diferite, motiv pentru care este bine sa ascultati sfatul medicului in ceea ce priveste alimentatia.

Ne putem ingrasa de la Alune Royal Nuts K-Classic?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Alune Royal Nuts K-Classic are 629 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Excesele (de orice fel) pot duce intr-o singura directie si nu, nu este cea buna.

Leave a Reply