Calorii Salam Napoli Cris-Tim

Aliment: Salam Napoli Cris-Tim

Valorori nutritionale pe scurt: 406.6 calorii, 24.6 grame de proteina, 32.2 grame de lipide si 4.6 grame. Tinand cont de faptul ca numarul caloriilor nu este unul tocmai mic, n-ar fi rau sa tineti o evidenta a lor printr-un jurnal alimentar.

Luand in considerare ca 100 grame de Salam Napoli Cris-Tim are 406.6 calorii si ca majoritatea alimentelor din aceasta categorie au destul de multe calorii, ar fi bine sa faceti tot posibilul sa le consumati moderat daca sunteti la dieta.

Calorii Salam Napoli Cris-Tim și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Salam Napoli Cris-Tim.

Calorii Salam Napoli Cris-Tim
Calorii
406.6 calorii
Proteine
24.6 g proteine
Lipide
32.2 g lipide
Carbohidrați
4.6 carbohidrati
Fibre
0

Ne putem ingrașa de la Salam Napoli Cris-Tim? 🙂

Deci, la 100g de Salam Napoli Cris-Tim avem 406.6 de calorii si 24.6 grame de proteina, deci am putea spune ca face parte din categoria produselor la care trebuie sa avem grija, insa nu este nici pe departe o bomba calorica (vezi dulciurile daca vrei sa vezi bombe calorice).

Revenind la ce am inceput sa va spun cand scriam despre caloriile din Salam Napoli Cris-Tim, recomandarile specialistilor arata cam asa:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame de Salam Napoli Cris-Tim care are 406.6 calorii, insa ar fi totusi bine, dupa cum v-am spus la inceputul articolului, sa tineti jurnalul ala alimentar si sa-l updatati dupa fiecare masa a.i sa nu depasiti numarul de calorii recomandat zilnic. Bine, nu prea des 🙂

Calorii Salam Napoli Cris-Tim: 406.6/100g. Avem alternative?

Bineinteles ca avem alternative la mezeluri. Daca va uitati in categoria de Fructe, Lactate sau Legume,  veti gasi cateva alternative foarte bune la Salam Napoli Cris-Tim care are 406.6 calorii.

Leave a Reply