Calorii Salam de curcan Hacendado

Aliment: Salam de curcan Hacendado

Valorori nutritionale pe scurt: 96.7 calorii, 10.7 grame de proteina, 2.7 grame de lipide si 7.4 grame. Tinand cont de faptul ca numarul caloriilor nu este unul tocmai mic, n-ar fi rau sa tineti o evidenta a lor printr-un jurnal alimentar.

Luand in considerare ca 100 grame de Salam de curcan Hacendado are 96.7 calorii si ca majoritatea alimentelor din aceasta categorie au destul de multe calorii, ar fi bine sa faceti tot posibilul sa le consumati moderat daca sunteti la dieta.

Calorii Salam de curcan Hacendado și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Salam de curcan Hacendado.

Calorii Salam de curcan Hacendado
Calorii
96.7 calorii
Proteine
10.7 g proteine
Lipide
2.7 g lipide
Carbohidrați
7.4 carbohidrati
Fibre
0

Ne putem ingrașa de la Salam de curcan Hacendado? 🙂

Deci, la 100g de Salam de curcan Hacendado avem 96.7 de calorii si 10.7 grame de proteina, deci am putea spune ca face parte din categoria produselor la care trebuie sa avem grija, insa nu este nici pe departe o bomba calorica (vezi dulciurile daca vrei sa vezi bombe calorice).

Revenind la ce am inceput sa va spun cand scriam despre caloriile din Salam de curcan Hacendado, recomandarile specialistilor arata cam asa:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame de Salam de curcan Hacendado care are 96.7 calorii, insa ar fi totusi bine, dupa cum v-am spus la inceputul articolului, sa tineti jurnalul ala alimentar si sa-l updatati dupa fiecare masa a.i sa nu depasiti numarul de calorii recomandat zilnic. Bine, nu prea des 🙂

Calorii Salam de curcan Hacendado: 96.7/100g. Avem alternative?

Bineinteles ca avem alternative la mezeluri. Daca va uitati in categoria de Fructe, Lactate sau Legume,  veti gasi cateva alternative foarte bune la Salam de curcan Hacendado care are 96.7 calorii.

Leave a Reply