Calorii Parizer taranesc Real

Aliment: Parizer taranesc Real

Valorori nutritionale pe scurt: 226 calorii, 15 grame de proteina, 18 grame de lipide si 1 grame. Tinand cont de faptul ca numarul caloriilor nu este unul tocmai mic, n-ar fi rau sa tineti o evidenta a lor printr-un jurnal alimentar.

Luand in considerare ca 100 grame de Parizer taranesc Real are 226 calorii si ca majoritatea alimentelor din aceasta categorie au destul de multe calorii, ar fi bine sa faceti tot posibilul sa le consumati moderat daca sunteti la dieta.

Calorii Parizer taranesc Real și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Parizer taranesc Real.

Calorii Parizer taranesc Real
Calorii
226 calorii
Proteine
15 g proteine
Lipide
18 g lipide
Carbohidrați
1 carbohidrati
Fibre
0

Ne putem ingrașa de la Parizer taranesc Real? 🙂

Deci, la 100g de Parizer taranesc Real avem 226 de calorii si 15 grame de proteina, deci am putea spune ca face parte din categoria produselor la care trebuie sa avem grija, insa nu este nici pe departe o bomba calorica (vezi dulciurile daca vrei sa vezi bombe calorice).

Revenind la ce am inceput sa va spun cand scriam despre caloriile din Parizer taranesc Real, recomandarile specialistilor arata cam asa:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame de Parizer taranesc Real care are 226 calorii, insa ar fi totusi bine, dupa cum v-am spus la inceputul articolului, sa tineti jurnalul ala alimentar si sa-l updatati dupa fiecare masa a.i sa nu depasiti numarul de calorii recomandat zilnic. Bine, nu prea des 🙂

Calorii Parizer taranesc Real: 226/100g. Avem alternative?

Bineinteles ca avem alternative la mezeluri. Daca va uitati in categoria de Fructe, Lactate sau Legume,  veti gasi cateva alternative foarte bune la Parizer taranesc Real care are 226 calorii.

Leave a Reply