Calorii Parizer porc Aldis

Aliment: Parizer porc Aldis

Valorori nutritionale pe scurt: 284 calorii, 12 grame de proteina, 25 grame de lipide si 1 grame. Tinand cont de faptul ca numarul caloriilor nu este unul tocmai mic, n-ar fi rau sa tineti o evidenta a lor printr-un jurnal alimentar.

Luand in considerare ca 100 grame de Parizer porc Aldis are 284 calorii si ca majoritatea alimentelor din aceasta categorie au destul de multe calorii, ar fi bine sa faceti tot posibilul sa le consumati moderat daca sunteti la dieta.

Calorii Parizer porc Aldis și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Parizer porc Aldis.

Calorii Parizer porc Aldis
Calorii
284 calorii
Proteine
12 g proteine
Lipide
25 g lipide
Carbohidrați
1 carbohidrati
Fibre
0

Ne putem ingrașa de la Parizer porc Aldis? 🙂

Deci, la 100g de Parizer porc Aldis avem 284 de calorii si 12 grame de proteina, deci am putea spune ca face parte din categoria produselor la care trebuie sa avem grija, insa nu este nici pe departe o bomba calorica (vezi dulciurile daca vrei sa vezi bombe calorice).

Revenind la ce am inceput sa va spun cand scriam despre caloriile din Parizer porc Aldis, recomandarile specialistilor arata cam asa:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame de Parizer porc Aldis care are 284 calorii, insa ar fi totusi bine, dupa cum v-am spus la inceputul articolului, sa tineti jurnalul ala alimentar si sa-l updatati dupa fiecare masa a.i sa nu depasiti numarul de calorii recomandat zilnic. Bine, nu prea des 🙂

Calorii Parizer porc Aldis: 284/100g. Avem alternative?

Bineinteles ca avem alternative la mezeluri. Daca va uitati in categoria de Fructe, Lactate sau Legume,  veti gasi cateva alternative foarte bune la Parizer porc Aldis care are 284 calorii.

Leave a Reply