Calorii Crenvursti pui Alpinia

Aliment: Crenvursti pui Alpinia

Valorori nutritionale pe scurt: 281.8 calorii, 11 grame de proteina, 25.2 grame de lipide si 2.8 grame. Tinand cont de faptul ca numarul caloriilor nu este unul tocmai mic, n-ar fi rau sa tineti o evidenta a lor printr-un jurnal alimentar.

Luand in considerare ca 100 grame de Crenvursti pui Alpinia are 281.8 calorii si ca majoritatea alimentelor din aceasta categorie au destul de multe calorii, ar fi bine sa faceti tot posibilul sa le consumati moderat daca sunteti la dieta.

Calorii Crenvursti pui Alpinia și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Crenvursti pui Alpinia.

Calorii Crenvursti pui Alpinia
Calorii
281.8 calorii
Proteine
11 g proteine
Lipide
25.2 g lipide
Carbohidrați
2.8 carbohidrati
Fibre
0

Ne putem ingrașa de la Crenvursti pui Alpinia? 🙂

Deci, la 100g de Crenvursti pui Alpinia avem 281.8 de calorii si 11 grame de proteina, deci am putea spune ca face parte din categoria produselor la care trebuie sa avem grija, insa nu este nici pe departe o bomba calorica (vezi dulciurile daca vrei sa vezi bombe calorice).

Revenind la ce am inceput sa va spun cand scriam despre caloriile din Crenvursti pui Alpinia, recomandarile specialistilor arata cam asa:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame de Crenvursti pui Alpinia care are 281.8 calorii, insa ar fi totusi bine, dupa cum v-am spus la inceputul articolului, sa tineti jurnalul ala alimentar si sa-l updatati dupa fiecare masa a.i sa nu depasiti numarul de calorii recomandat zilnic. Bine, nu prea des 🙂

Calorii Crenvursti pui Alpinia: 281.8/100g. Avem alternative?

Bineinteles ca avem alternative la mezeluri. Daca va uitati in categoria de Fructe, Lactate sau Legume,  veti gasi cateva alternative foarte bune la Crenvursti pui Alpinia care are 281.8 calorii.

Leave a Reply