Calorii Vinete tocate coapte Casa Taraneasca

Aliment: Vinete tocate coapte Casa Taraneasca

Valorori nutritionale pe scurt: 24 calorii, 0.6 grame de proteina, 0.1 grame de lipide si 5.8 grame.

Dupa cum se vede Vinete tocate coapte Casa Taraneasca este destul de lejer in ceea ce priveste numarul de calorii. Chiar daca sunteti la dieta sau nu, recomand sa consumati legume si fructe cu fiecare ocazie pe care o aveti, deoarece ele aduc numai beneficii.

Calorii Vinete tocate coapte Casa Taraneasca și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Vinete tocate coapte Casa Taraneasca.

Calorii Vinete tocate coapte Casa Taraneasca
Calorii
24 calorii
Proteine
0.6 g proteine
Lipide
0.1 g lipide
Carbohidrați
5.8 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Vinete tocate coapte Casa Taraneasca? 🙂

Dupa cum ati vazut avem: 100g de Vinete tocate coapte Casa Taraneasca, are 24 de calorii si 0.6 grame de proteina, deci e lesne de inteles, ca se poate consuma Vinete tocate coapte Casa Taraneasca fara a exista nici un risc de ingrasare. Aveti mai jos o lista cu necesarul zilnic de calorii pe care il avem, deci puteti calcula singuri cam ce cantitate de Vinete tocate coapte Casa Taraneasca ar trebui consumata zilnic pentru a deasi limita respectiva:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Vinete tocate coapte Casa Taraneasca: 24/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Vinete tocate coapte Casa Taraneasca. Dupa cum v -am spus mai sus, in 100 grame de Vinete tocate coapte Casa Taraneasca avem 24 calorii, deci nu vad cum ar putea duce la ingrasare. Aveti totusi grija la modul in care le combinati, deoarece daca pe langa caloriile din Vinete tocate coapte Casa Taraneasca mai bagati in ecuatie si cateva sute de grame de carnita, lucrurile nu mai sunt atat de roz 😀

Acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor din aceasta categorie, de aceea este recomandat ca pe parcursul dietelor, sa le consumati fara nici o problema. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Vinete tocate coapte Casa Taraneasca – 24 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le puteti consumati zilnic fara sa apara probleme

Leave a Reply