Calorii Spanac crema Green Grocer’s

Aliment: Spanac crema Green Grocer’s

Valorori nutritionale pe scurt: 49 calorii, 2.1 grame de proteina, 3 grame de lipide si 2.5 grame.

Dupa cum se vede Spanac crema Green Grocer’s este destul de lejer in ceea ce priveste numarul de calorii. Chiar daca sunteti la dieta sau nu, recomand sa consumati legume si fructe cu fiecare ocazie pe care o aveti, deoarece ele aduc numai beneficii.

Calorii Spanac crema Green Grocer’s și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Spanac crema Green Grocer’s.

Calorii Spanac crema Green Grocer’s
Calorii
49 calorii
Proteine
2.1 g proteine
Lipide
3 g lipide
Carbohidrați
2.5 carbohidrati
Fibre
1.9

Deci, putem ingrașa de la Spanac crema Green Grocer’s? 🙂

Dupa cum ati vazut avem: 100g de Spanac crema Green Grocer’s, are 49 de calorii si 2.1 grame de proteina, deci e lesne de inteles, ca se poate consuma Spanac crema Green Grocer’s fara a exista nici un risc de ingrasare. Aveti mai jos o lista cu necesarul zilnic de calorii pe care il avem, deci puteti calcula singuri cam ce cantitate de Spanac crema Green Grocer’s ar trebui consumata zilnic pentru a deasi limita respectiva:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Spanac crema Green Grocer’s: 49/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Spanac crema Green Grocer’s. Dupa cum v -am spus mai sus, in 100 grame de Spanac crema Green Grocer’s avem 49 calorii, deci nu vad cum ar putea duce la ingrasare. Aveti totusi grija la modul in care le combinati, deoarece daca pe langa caloriile din Spanac crema Green Grocer’s mai bagati in ecuatie si cateva sute de grame de carnita, lucrurile nu mai sunt atat de roz 😀

Acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor din aceasta categorie, de aceea este recomandat ca pe parcursul dietelor, sa le consumati fara nici o problema. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Spanac crema Green Grocer’s – 49 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le puteti consumati zilnic fara sa apara probleme

Leave a Reply