Calorii Soia granulat cuburi

Aliment: Soia granulat cuburi

Valorori nutritionale pe scurt: 399 calorii, 45 grame de proteina, 2 grame de lipide si 40 grame.

Dupa cum se vede Soia granulat cuburi este destul de lejer in ceea ce priveste numarul de calorii. Chiar daca sunteti la dieta sau nu, recomand sa consumati legume si fructe cu fiecare ocazie pe care o aveti, deoarece ele aduc numai beneficii.

Calorii Soia granulat cuburi și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Soia granulat cuburi.

Calorii Soia granulat cuburi
Calorii
399 calorii
Proteine
45 g proteine
Lipide
2 g lipide
Carbohidrați
40 carbohidrati
Fibre
12

Deci, putem ingrașa de la Soia granulat cuburi? 🙂

Dupa cum ati vazut avem: 100g de Soia granulat cuburi, are 399 de calorii si 45 grame de proteina, deci e lesne de inteles, ca se poate consuma Soia granulat cuburi fara a exista nici un risc de ingrasare. Aveti mai jos o lista cu necesarul zilnic de calorii pe care il avem, deci puteti calcula singuri cam ce cantitate de Soia granulat cuburi ar trebui consumata zilnic pentru a deasi limita respectiva:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Soia granulat cuburi: 399/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Soia granulat cuburi. Dupa cum v -am spus mai sus, in 100 grame de Soia granulat cuburi avem 399 calorii, deci nu vad cum ar putea duce la ingrasare. Aveti totusi grija la modul in care le combinati, deoarece daca pe langa caloriile din Soia granulat cuburi mai bagati in ecuatie si cateva sute de grame de carnita, lucrurile nu mai sunt atat de roz 😀

Acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor din aceasta categorie, de aceea este recomandat ca pe parcursul dietelor, sa le consumati fara nici o problema. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Soia granulat cuburi – 399 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le puteti consumati zilnic fara sa apara probleme

Leave a Reply