Calorii Conserva rosii cubulete K-Classic

Aliment: Conserva rosii cubulete K-Classic

Valorori nutritionale pe scurt: 20 calorii, 1.3 grame de proteina, 0.4 grame de lipide si 3 grame.

Dupa cum se vede Conserva rosii cubulete K-Classic este destul de lejer in ceea ce priveste numarul de calorii. Chiar daca sunteti la dieta sau nu, recomand sa consumati legume si fructe cu fiecare ocazie pe care o aveti, deoarece ele aduc numai beneficii.

Calorii Conserva rosii cubulete K-Classic și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Conserva rosii cubulete K-Classic.

Calorii Conserva rosii cubulete K-Classic
Calorii
20 calorii
Proteine
1.3 g proteine
Lipide
0.4 g lipide
Carbohidrați
3 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Conserva rosii cubulete K-Classic? 🙂

Dupa cum ati vazut avem: 100g de Conserva rosii cubulete K-Classic, are 20 de calorii si 1.3 grame de proteina, deci e lesne de inteles, ca se poate consuma Conserva rosii cubulete K-Classic fara a exista nici un risc de ingrasare. Aveti mai jos o lista cu necesarul zilnic de calorii pe care il avem, deci puteti calcula singuri cam ce cantitate de Conserva rosii cubulete K-Classic ar trebui consumata zilnic pentru a deasi limita respectiva:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Conserva rosii cubulete K-Classic: 20/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Conserva rosii cubulete K-Classic. Dupa cum v -am spus mai sus, in 100 grame de Conserva rosii cubulete K-Classic avem 20 calorii, deci nu vad cum ar putea duce la ingrasare. Aveti totusi grija la modul in care le combinati, deoarece daca pe langa caloriile din Conserva rosii cubulete K-Classic mai bagati in ecuatie si cateva sute de grame de carnita, lucrurile nu mai sunt atat de roz 😀

Acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor din aceasta categorie, de aceea este recomandat ca pe parcursul dietelor, sa le consumati fara nici o problema. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Conserva rosii cubulete K-Classic – 20 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le puteti consumati zilnic fara sa apara probleme

Leave a Reply