Calorii Amestec legume caraibean Frosta

Aliment: Amestec legume caraibean Frosta

Valorori nutritionale pe scurt: 42 calorii, 1.7 grame de proteina, 0.9 grame de lipide si 5.7 grame.

Dupa cum se vede Amestec legume caraibean Frosta este destul de lejer in ceea ce priveste numarul de calorii. Chiar daca sunteti la dieta sau nu, recomand sa consumati legume si fructe cu fiecare ocazie pe care o aveti, deoarece ele aduc numai beneficii.

Calorii Amestec legume caraibean Frosta și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Amestec legume caraibean Frosta.

Calorii Amestec legume caraibean Frosta
Calorii
42 calorii
Proteine
1.7 g proteine
Lipide
0.9 g lipide
Carbohidrați
5.7 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Amestec legume caraibean Frosta? 🙂

Dupa cum ati vazut avem: 100g de Amestec legume caraibean Frosta, are 42 de calorii si 1.7 grame de proteina, deci e lesne de inteles, ca se poate consuma Amestec legume caraibean Frosta fara a exista nici un risc de ingrasare. Aveti mai jos o lista cu necesarul zilnic de calorii pe care il avem, deci puteti calcula singuri cam ce cantitate de Amestec legume caraibean Frosta ar trebui consumata zilnic pentru a deasi limita respectiva:

  • Barbati: 2700 kcal/zi
  • Femei: 2000 kcal/zi
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Amestec legume caraibean Frosta: 42/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Amestec legume caraibean Frosta. Dupa cum v -am spus mai sus, in 100 grame de Amestec legume caraibean Frosta avem 42 calorii, deci nu vad cum ar putea duce la ingrasare. Aveti totusi grija la modul in care le combinati, deoarece daca pe langa caloriile din Amestec legume caraibean Frosta mai bagati in ecuatie si cateva sute de grame de carnita, lucrurile nu mai sunt atat de roz 😀

Acest lucru este valabil pentru majoritatea produselor din aceasta categorie, de aceea este recomandat ca pe parcursul dietelor, sa le consumati fara nici o problema. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Amestec legume caraibean Frosta – 42 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le puteti consumati zilnic fara sa apara probleme

Leave a Reply