Calorii Unt 82% fara sare Lurpak

Aliment: Unt 82% fara sare Lurpak

Valorori nutritionale: 750 calorii, 0.6 grame de proteina, 82 grame de lipide si 0.7 grame.

Produsele lactate sunt foarte bune si sanatoase, insa daca sunteti la dieta, ar fi o idee buna sa treceti in carnetel toate caloriile pe care le consumati zilnic. Recomand din nou jurnalul alimentar care se gaseste acum in ce forme doriti, inclusiv aplicatii pentru Android sau iOS.

Calorii Unt 82% fara sare Lurpak și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Unt 82% fara sare Lurpak.

Calorii Unt 82% fara sare Lurpak
Calorii
750 calorii
Proteine
0.6 g proteine
Lipide
82 g lipide
Carbohidrați
0.7 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Unt 82% fara sare Lurpak? 🙂

Daca va uitati cu atentie in tabel, veti vedea ca 100g de Unt 82% fara sare Lurpak, are 750 de calorii si 0.6 grame de proteina, ceea ce poate fi destul de mult. Consider ca ar fi o idee foarte buna sa luat in considerare ceea cerecomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame  Unt 82% fara sare Lurpak (750 calorii), dar aveti grija la numarul de calorii care va iese la sfarsitul zilei.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Unt 82% fara sare Lurpak: 750/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Unt 82% fara sare Lurpak. Dupa cum v-am povestit mai sus, in 100 grame de Unt 82% fara sare Lurpak se gasesc 750 calorii. Nu este foate mult insa nu sunt nici de neglijat.

Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Unt 82% fara sare Lurpak, are 750 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply