Calorii Smantana 13% single cream Elmlea

Aliment: Smantana 13% single cream Elmlea

Valorori nutritionale: 148 calorii, 3.1 grame de proteina, 13 grame de lipide si 4.6 grame.

Produsele lactate sunt foarte bune si sanatoase, insa daca sunteti la dieta, ar fi o idee buna sa treceti in carnetel toate caloriile pe care le consumati zilnic. Recomand din nou jurnalul alimentar care se gaseste acum in ce forme doriti, inclusiv aplicatii pentru Android sau iOS.

Calorii Smantana 13% single cream Elmlea și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Smantana 13% single cream Elmlea.

Calorii Smantana 13% single cream Elmlea
Calorii
148 calorii
Proteine
3.1 g proteine
Lipide
13 g lipide
Carbohidrați
4.6 carbohidrati
Fibre
0.2

Deci, putem ingrașa de la Smantana 13% single cream Elmlea? 🙂

Daca va uitati cu atentie in tabel, veti vedea ca 100g de Smantana 13% single cream Elmlea, are 148 de calorii si 3.1 grame de proteina, ceea ce poate fi destul de mult. Consider ca ar fi o idee foarte buna sa luat in considerare ceea cerecomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la 100 grame  Smantana 13% single cream Elmlea (148 calorii), dar aveti grija la numarul de calorii care va iese la sfarsitul zilei.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Calorii Smantana 13% single cream Elmlea: 148/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Smantana 13% single cream Elmlea. Dupa cum v-am povestit mai sus, in 100 grame de Smantana 13% single cream Elmlea se gasesc 148 calorii. Nu este foate mult insa nu sunt nici de neglijat.

Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Smantana 13% single cream Elmlea, are 148 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply