Calorii Piure de castane (congelat)

Aliment: Piure de castane (congelat)

Valorori nutritionale pe scurt: 272 calorii, 1 grame de proteina, 8 grame de lipide si 49 grame. Daca sunteti la dieta, nu aveti de ce sa va faceti griji datorita continutului caloric, deoarece din categoria fructelor fiind au foarte multe calorii, deci puteti consuma Piure de castane (congelat) fara nici o problema din acest punct de vedere. Ba mai mult de atat, aceste fructe contin si foarte multe vitamine.

Cum consumul de Piure de castane (congelat) aduce numai beneficii, puteti lua in considerare incepearea unei cure cu Piure de castane (congelat).  Va recomand sa o faceti corect, asa cum este recomandat si va calculati caloriile folosind informatiile de pe acest site. De exemplu, mai jos aveti un tabel etichetat cu calorii Piure de castane (congelat), unde puteti gasi valorile nutritionale ale acestui fruct.

Calorii Piure de castane (congelat) și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Piure de castane (congelat).

Calorii Piure de castane (congelat)
Calorii
272 calorii
Proteine
1 g proteine
Lipide
8 g lipide
Carbohidrați
49 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Piure de castane (congelat)? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Piure de castane (congelat), are 272 de calorii si 1 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la Piure de castane (congelat), dar nici nu cred ca vor acoperi necesarul caloric de care aveti nevoie.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Piure de castane (congelat): 272/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Piure de castane (congelat). Dupa cumv -am spus mai sus, in 100 grame de Piure de castane (congelat) se gasesc 272 calorii, deci este foarte putin probabil sa va ingrasati. Acest lucru este valabil pentur majoritatea fructelor si legumelor, de aceea ele sunt si recomandate in curele de slabire. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Piure de castane (congelat), are 272 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply