Calorii Goji uscate Solaris

Aliment: Goji uscate Solaris

Valorori nutritionale pe scurt: 344 calorii, 12 grame de proteina, 0.7 grame de lipide si 57.8 grame. Daca sunteti la dieta, nu aveti de ce sa va faceti griji datorita continutului caloric, deoarece din categoria fructelor fiind au foarte multe calorii, deci puteti consuma Goji uscate Solaris fara nici o problema din acest punct de vedere. Ba mai mult de atat, aceste fructe contin si foarte multe vitamine.

Cum consumul de Goji uscate Solaris aduce numai beneficii, puteti lua in considerare incepearea unei cure cu Goji uscate Solaris.  Va recomand sa o faceti corect, asa cum este recomandat si va calculati caloriile folosind informatiile de pe acest site. De exemplu, mai jos aveti un tabel etichetat cu calorii Goji uscate Solaris, unde puteti gasi valorile nutritionale ale acestui fruct.

Calorii Goji uscate Solaris și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Goji uscate Solaris.

Calorii Goji uscate Solaris
Calorii
344 calorii
Proteine
12 g proteine
Lipide
0.7 g lipide
Carbohidrați
57.8 carbohidrati
Fibre
7.8

Deci, putem ingrașa de la Goji uscate Solaris? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Goji uscate Solaris, are 344 de calorii si 12 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la Goji uscate Solaris, dar nici nu cred ca vor acoperi necesarul caloric de care aveti nevoie.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Goji uscate Solaris: 344/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Goji uscate Solaris. Dupa cumv -am spus mai sus, in 100 grame de Goji uscate Solaris se gasesc 344 calorii, deci este foarte putin probabil sa va ingrasati. Acest lucru este valabil pentur majoritatea fructelor si legumelor, de aceea ele sunt si recomandate in curele de slabire. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Goji uscate Solaris, are 344 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply