Calorii Fructe de padure Beerenmix Spar

Aliment: Fructe de padure Beerenmix Spar

Valorori nutritionale pe scurt: 32 calorii, 1 grame de proteina, 0.5 grame de lipide si 6 grame. Daca sunteti la dieta, nu aveti de ce sa va faceti griji datorita continutului caloric, deoarece din categoria fructelor fiind au foarte multe calorii, deci puteti consuma Fructe de padure Beerenmix Spar fara nici o problema din acest punct de vedere. Ba mai mult de atat, aceste fructe contin si foarte multe vitamine.

Cum consumul de Fructe de padure Beerenmix Spar aduce numai beneficii, puteti lua in considerare incepearea unei cure cu Fructe de padure Beerenmix Spar.  Va recomand sa o faceti corect, asa cum este recomandat si va calculati caloriile folosind informatiile de pe acest site. De exemplu, mai jos aveti un tabel etichetat cu calorii Fructe de padure Beerenmix Spar, unde puteti gasi valorile nutritionale ale acestui fruct.

Calorii Fructe de padure Beerenmix Spar și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Fructe de padure Beerenmix Spar.

Calorii Fructe de padure Beerenmix Spar
Calorii
32 calorii
Proteine
1 g proteine
Lipide
0.5 g lipide
Carbohidrați
6 carbohidrati
Fibre
4.4

Deci, putem ingrașa de la Fructe de padure Beerenmix Spar? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Fructe de padure Beerenmix Spar, are 32 de calorii si 1 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la Fructe de padure Beerenmix Spar, dar nici nu cred ca vor acoperi necesarul caloric de care aveti nevoie.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Fructe de padure Beerenmix Spar: 32/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Fructe de padure Beerenmix Spar. Dupa cumv -am spus mai sus, in 100 grame de Fructe de padure Beerenmix Spar se gasesc 32 calorii, deci este foarte putin probabil sa va ingrasati. Acest lucru este valabil pentur majoritatea fructelor si legumelor, de aceea ele sunt si recomandate in curele de slabire. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Fructe de padure Beerenmix Spar, are 32 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply