Calorii Conserva de ananas bucati in sirop Victory

Aliment: Conserva de ananas bucati in sirop Victory

Valorori nutritionale pe scurt: 90 calorii, 0 grame de proteina, 0 grame de lipide si 22 grame. Daca sunteti la dieta, nu aveti de ce sa va faceti griji datorita continutului caloric, deoarece din categoria fructelor fiind au foarte multe calorii, deci puteti consuma Conserva de ananas bucati in sirop Victory fara nici o problema din acest punct de vedere. Ba mai mult de atat, aceste fructe contin si foarte multe vitamine.

Cum consumul de Conserva de ananas bucati in sirop Victory aduce numai beneficii, puteti lua in considerare incepearea unei cure cu Conserva de ananas bucati in sirop Victory.  Va recomand sa o faceti corect, asa cum este recomandat si va calculati caloriile folosind informatiile de pe acest site. De exemplu, mai jos aveti un tabel etichetat cu calorii Conserva de ananas bucati in sirop Victory, unde puteti gasi valorile nutritionale ale acestui fruct.

Calorii Conserva de ananas bucati in sirop Victory și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Conserva de ananas bucati in sirop Victory.

Calorii Conserva de ananas bucati in sirop Victory
Calorii
90 calorii
Proteine
0 g proteine
Lipide
0 g lipide
Carbohidrați
22 carbohidrati
Fibre
2

Deci, putem ingrașa de la Conserva de ananas bucati in sirop Victory? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Conserva de ananas bucati in sirop Victory, are 90 de calorii si 0 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la Conserva de ananas bucati in sirop Victory, dar nici nu cred ca vor acoperi necesarul caloric de care aveti nevoie.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Conserva de ananas bucati in sirop Victory: 90/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Conserva de ananas bucati in sirop Victory. Dupa cumv -am spus mai sus, in 100 grame de Conserva de ananas bucati in sirop Victory se gasesc 90 calorii, deci este foarte putin probabil sa va ingrasati. Acest lucru este valabil pentur majoritatea fructelor si legumelor, de aceea ele sunt si recomandate in curele de slabire. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Conserva de ananas bucati in sirop Victory, are 90 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply