Calorii Amestec de goji, merisoare si agrise

Aliment: Amestec de goji, merisoare si agrise

Valorori nutritionale pe scurt: 734 calorii, 15.4 grame de proteina, 5.8 grame de lipide si 156.3 grame. Daca sunteti la dieta, nu aveti de ce sa va faceti griji datorita continutului caloric, deoarece din categoria fructelor fiind au foarte multe calorii, deci puteti consuma Amestec de goji, merisoare si agrise fara nici o problema din acest punct de vedere. Ba mai mult de atat, aceste fructe contin si foarte multe vitamine.

Cum consumul de Amestec de goji, merisoare si agrise aduce numai beneficii, puteti lua in considerare incepearea unei cure cu Amestec de goji, merisoare si agrise.  Va recomand sa o faceti corect, asa cum este recomandat si va calculati caloriile folosind informatiile de pe acest site. De exemplu, mai jos aveti un tabel etichetat cu calorii Amestec de goji, merisoare si agrise, unde puteti gasi valorile nutritionale ale acestui fruct.

Calorii Amestec de goji, merisoare si agrise și tabel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre se gasesc in 100 grame de Amestec de goji, merisoare si agrise.

Calorii Amestec de goji, merisoare si agrise
Calorii
734 calorii
Proteine
15.4 g proteine
Lipide
5.8 g lipide
Carbohidrați
156.3 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Amestec de goji, merisoare si agrise? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Amestec de goji, merisoare si agrise, are 734 de calorii si 15.4 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Cu siguranta nu va veti ingrasa de la Amestec de goji, merisoare si agrise, dar nici nu cred ca vor acoperi necesarul caloric de care aveti nevoie.

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Amestec de goji, merisoare si agrise: 734/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de la Amestec de goji, merisoare si agrise. Dupa cumv -am spus mai sus, in 100 grame de Amestec de goji, merisoare si agrise se gasesc 734 calorii, deci este foarte putin probabil sa va ingrasati. Acest lucru este valabil pentur majoritatea fructelor si legumelor, de aceea ele sunt si recomandate in curele de slabire. Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Amestec de goji, merisoare si agrise, are 734 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic.

Leave a Reply