Calorii Salata KFC Fillet

Iti mai aduci aminte cand aimancat ultima data Salata KFC Fillet? Sunt sigura ca ti-a placut (nu ca ar fi foarte sanatos, dar gustos cu siguranta este) insa de asemenea, sunt curioasa daca te-ai informat vreodata cu privire la valorile nutritionale din acest produs de tip fastfood si daca ai idee cate calorii sunt in 100 grame de Salata KFC Fillet.

Eu ti-am pregatit mai jos un tabel in care gasesti toate valorile nutritionale. Foloseste aceste informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau cand ai dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate ti-ar putea sabota dieta.

Salata KFC Fillet calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Salata KFC Fillet.

Salata KFC Fillet calorii
Calorii
70 calorii
Proteine
6 g proteine
Lipide
3.7 g lipide
Carbohidrați
4.9 carbohidrati
Fibre
3.5

Asadar, putem ingrasa de la Salata KFC Fillet? 🙂

Categoric! Dat fiind faptul ca 100g de Salata KFC Fillet, are 70 de calorii si 6 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: a se lua in considerare faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt pentru persoanele care desafasoara activitati normale.  Sportivii sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut.

Ne putem ingrasa de la Salata KFC Fillet?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Salata KFC Fillet, are 70 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Ca idee, daca mancati Salata KFC Fillet ocazional sau daca faceti exercitii cardio, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil.

Leave a Reply