Calorii Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL

Iti mai aduci aminte cand aimancat ultima data Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL? Sunt sigura ca ti-a placut (nu ca ar fi foarte sanatos, dar gustos cu siguranta este) insa de asemenea, sunt curioasa daca te-ai informat vreodata cu privire la valorile nutritionale din acest produs de tip fastfood si daca ai idee cate calorii sunt in 100 grame de Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL.

Eu ti-am pregatit mai jos un tabel in care gasesti toate valorile nutritionale. Foloseste aceste informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau cand ai dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate ti-ar putea sabota dieta.

Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL.

Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL calorii
Calorii
373 calorii
Proteine
12 g proteine
Lipide
18 g lipide
Carbohidrați
37 carbohidrati
Fibre
0

Asadar, putem ingrasa de la Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL? 🙂

Categoric! Dat fiind faptul ca 100g de Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL, are 373 de calorii si 12 grame de proteina, nu va pot recomanda decat sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: a se lua in considerare faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt pentru persoanele care desafasoara activitati normale.  Sportivii sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut.

Ne putem ingrasa de la Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL?

Este o intrebare foarte generala.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL, are 373 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Ca idee, daca mancati Foietaj Twist cu crema de branza si bacon Fornetti XXL ocazional sau daca faceti exercitii cardio, este foarte putin probabil sa aiba vreun impact asupra greutatii voastre. Cheia este sa nu faceti abuzuri si sa incercati sa fiti cat mai echilibrati posibil.

Leave a Reply