Prajitura Casei cu mere confiate Alka Calorii

Ne bucuram ca niste copii cand vedem Prajitura Casei cu mere confiate Alka, insa, 417 calorii, 4.2 grame de proteina, 22.8 grame de lipide si 47.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in acest produs.

Cei mai multi dintre noi ne indulcim frecvent (poate prea frecvent) cu Prajitura Casei cu mere confiate Alka. Nu vreau sa va stric placerea, insa de dragul dietei si siluetei voastre va voi arata un pic mai jos un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are, si mai exact cate calorii are Prajitura Casei cu mere confiate Alka.

Stiu ca si voua va plac dulciurile foarte mult, insa folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta. Grij mare la caloriile din Prajitura Casei cu mere confiate Alka, deoarece din categoria dulciurilor facand parte, sigur va poate da calculele peste cap daca nu sunteti atenti.

Prajitura Casei cu mere confiate Alka calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Prajitura Casei cu mere confiate Alka.

Calorii Prajitura Casei cu mere confiate Alka
Calorii
417 calorii
Proteine
4.2 g proteine
Lipide
22.8 g lipide
Carbohidrați
47.4 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Prajitura Casei cu mere confiate Alka? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Prajitura Casei cu mere confiate Alka, are 417 de calorii si 4.2 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Prajitura Casei cu mere confiate Alka: 417/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPrajitura Casei cu mere confiate Alka, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Prajitura Casei cu mere confiate Alka, are 417 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Conteaza foarte mult care este alimentatia voastra zilnica. Pe langa Prajitura Casei cu mere confiate Alka, sigur mai mancati si alte alimente. Poate niste carne, sau poate niste cereale. Toate acestea contin un numar de calorii (poti vedea pe site pentru fiecare), iar pentru o evidenta completa, recomand sa tineti un jurnal alimentar.

Leave a Reply