Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel Calorii

Ne bucuram ca niste copii cand vedem Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, insa, 156 calorii, 2.4 grame de proteina, 6.6 grame de lipide si 21.7 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in acest produs.

Cei mai multi dintre noi ne indulcim frecvent (poate prea frecvent) cu Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel. Nu vreau sa va stric placerea, insa de dragul dietei si siluetei voastre va voi arata un pic mai jos un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are, si mai exact cate calorii are Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel.

Stiu ca si voua va plac dulciurile foarte mult, insa folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta. Grij mare la caloriile din Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, deoarece din categoria dulciurilor facand parte, sigur va poate da calculele peste cap daca nu sunteti atenti.

Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel.

Calorii Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel
Calorii
156 calorii
Proteine
2.4 g proteine
Lipide
6.6 g lipide
Carbohidrați
21.7 carbohidrati
Fibre
0.8

Deci, putem ingrașa de la Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, are 156 de calorii si 2.4 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel: 156/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laInghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, are 156 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Conteaza foarte mult care este alimentatia voastra zilnica. Pe langa Inghetata de vanilie si cacao, cu arahide si cirese Gelino Top Gel, sigur mai mancati si alte alimente. Poate niste carne, sau poate niste cereale. Toate acestea contin un numar de calorii (poti vedea pe site pentru fiecare), iar pentru o evidenta completa, recomand sa tineti un jurnal alimentar.

100 g Inghetata de vanilie si cacao cate calorii are Inghetata de vanilie si cacao cu arahide si cirese Gelino Top Gel cu arahide si cirese Gelino Top Gel calorii Inghetata de vanilie si cacao

Leave a Reply