Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar Calorii

Ne bucuram ca niste copii cand vedem Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, insa, 437.8 calorii, 7.2 grame de proteina, 13.8 grame de lipide si 71.2 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in acest produs.

Cei mai multi dintre noi ne indulcim frecvent (poate prea frecvent) cu Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar. Nu vreau sa va stric placerea, insa de dragul dietei si siluetei voastre va voi arata un pic mai jos un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are, si mai exact cate calorii are Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar.

Stiu ca si voua va plac dulciurile foarte mult, insa folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta. Grij mare la caloriile din Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, deoarece din categoria dulciurilor facand parte, sigur va poate da calculele peste cap daca nu sunteti atenti.

Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar.

Calorii Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar
Calorii
437.8 calorii
Proteine
7.2 g proteine
Lipide
13.8 g lipide
Carbohidrați
71.2 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, are 437.8 de calorii si 7.2 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar: 437.8/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laEugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, are 437.8 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Conteaza foarte mult care este alimentatia voastra zilnica. Pe langa Eugenie cacao cu crema de cacao Big Fox RoStar, sigur mai mancati si alte alimente. Poate niste carne, sau poate niste cereale. Toate acestea contin un numar de calorii (poti vedea pe site pentru fiecare), iar pentru o evidenta completa, recomand sa tineti un jurnal alimentar.

Leave a Reply