Ciocolata aerata alba Poiana Calorii

Ne bucuram ca niste copii cand vedem Ciocolata aerata alba Poiana, insa, 540 calorii, 4.7 grame de proteina, 29.5 grame de lipide si 63 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in acest produs.

Cei mai multi dintre noi ne indulcim frecvent (poate prea frecvent) cu Ciocolata aerata alba Poiana. Nu vreau sa va stric placerea, insa de dragul dietei si siluetei voastre va voi arata un pic mai jos un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are, si mai exact cate calorii are Ciocolata aerata alba Poiana.

Stiu ca si voua va plac dulciurile foarte mult, insa folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta. Grij mare la caloriile din Ciocolata aerata alba Poiana, deoarece din categoria dulciurilor facand parte, sigur va poate da calculele peste cap daca nu sunteti atenti.

Ciocolata aerata alba Poiana calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Ciocolata aerata alba Poiana.

Calorii Ciocolata aerata alba Poiana
Calorii
540 calorii
Proteine
4.7 g proteine
Lipide
29.5 g lipide
Carbohidrați
63 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Ciocolata aerata alba Poiana? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Ciocolata aerata alba Poiana, are 540 de calorii si 4.7 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Ciocolata aerata alba Poiana: 540/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laCiocolata aerata alba Poiana, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Ciocolata aerata alba Poiana, are 540 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Conteaza foarte mult care este alimentatia voastra zilnica. Pe langa Ciocolata aerata alba Poiana, sigur mai mancati si alte alimente. Poate niste carne, sau poate niste cereale. Toate acestea contin un numar de calorii (poti vedea pe site pentru fiecare), iar pentru o evidenta completa, recomand sa tineti un jurnal alimentar.

Leave a Reply