Bezele BBQ marshmallows McEnnedy Calorii

Ne bucuram ca niste copii cand vedem Bezele BBQ marshmallows McEnnedy, insa, 337 calorii, 3.6 grame de proteina, 0.5 grame de lipide si 79.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in acest produs.

Cei mai multi dintre noi ne indulcim frecvent (poate prea frecvent) cu Bezele BBQ marshmallows McEnnedy. Nu vreau sa va stric placerea, insa de dragul dietei si siluetei voastre va voi arata un pic mai jos un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritionale are, si mai exact cate calorii are Bezele BBQ marshmallows McEnnedy.

Stiu ca si voua va plac dulciurile foarte mult, insa folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta. Grij mare la caloriile din Bezele BBQ marshmallows McEnnedy, deoarece din categoria dulciurilor facand parte, sigur va poate da calculele peste cap daca nu sunteti atenti.

Bezele BBQ marshmallows McEnnedy calorii și tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Bezele BBQ marshmallows McEnnedy.

Calorii Bezele BBQ marshmallows McEnnedy
Calorii
337 calorii
Proteine
3.6 g proteine
Lipide
0.5 g lipide
Carbohidrați
79.4 carbohidrati
Fibre
0

Deci, putem ingrașa de la Bezele BBQ marshmallows McEnnedy? 🙂

Luand in calcul faptul ca 100g de Bezele BBQ marshmallows McEnnedy, are 337 de calorii si 3.6 grame de proteina,  poate fi destul de mult si ca ar fi o idee foarte buna sa luati in calcul cifrele pe care le recomanda specialistii atunci cand vine vorba despre aportul nutritional recomandat:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

De asemenea, daca sunteti la dieta, cu siguranta aportul caloric descris acolo este unul mult prea mare, deci nu va bucurati prea mult in avans 🙂

Calorii Bezele BBQ marshmallows McEnnedy: 337/100g chiar pot ingrasa?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laBezele BBQ marshmallows McEnnedy, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Bezele BBQ marshmallows McEnnedy, are 337 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Conteaza foarte mult care este alimentatia voastra zilnica. Pe langa Bezele BBQ marshmallows McEnnedy, sigur mai mancati si alte alimente. Poate niste carne, sau poate niste cereale. Toate acestea contin un numar de calorii (poti vedea pe site pentru fiecare), iar pentru o evidenta completa, recomand sa tineti un jurnal alimentar.

Leave a Reply