Calorii Scortisoara macinata Orlando’s

456 calorii, 4 grame de proteine, 1.2 grame de lipide si 80.6 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Scortisoara macinata Orlando’s. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Scortisoara macinata Orlando’s. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Scortisoara macinata Orlando’s.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Scortisoara macinata Orlando’s: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Scortisoara macinata Orlando’s.

Scortisoara macinata Orlando’s: valori nutritionale
Calorii
456 calorii
Proteine
4 g proteine
Lipide
1.2 g lipide
Carbohidrați
80.6 carbohidrati
Fibre
53.1

Asadar, putem ingrasa de la Scortisoara macinata Orlando’s? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Scortisoara macinata Orlando’s, are 456 de calorii si 4 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Scortisoara macinata Orlando’s?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laScortisoara macinata Orlando’s, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Scortisoara macinata Orlando’s, are 456 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply