Calorii Piper cayenne chilli

318 calorii, 12 grame de proteine, 17.3 grame de lipide si 56.6 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Piper cayenne chilli. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Piper cayenne chilli. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Piper cayenne chilli.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Piper cayenne chilli: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Piper cayenne chilli.

Piper cayenne chilli: valori nutritionale
Calorii
318 calorii
Proteine
12 g proteine
Lipide
17.3 g lipide
Carbohidrați
56.6 carbohidrati
Fibre
27.2

Asadar, putem ingrasa de la Piper cayenne chilli? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Piper cayenne chilli, are 318 de calorii si 12 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Piper cayenne chilli?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPiper cayenne chilli, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Piper cayenne chilli, are 318 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply