Calorii Mustar clasic Kamis

97 calorii, 5.1 grame de proteine, 5.7 grame de lipide si 6.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Mustar clasic Kamis. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Mustar clasic Kamis. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Mustar clasic Kamis.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Mustar clasic Kamis: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Mustar clasic Kamis.

Mustar clasic Kamis: valori nutritionale
Calorii
97 calorii
Proteine
5.1 g proteine
Lipide
5.7 g lipide
Carbohidrați
6.4 carbohidrati
Fibre
1

Asadar, putem ingrasa de la Mustar clasic Kamis? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Mustar clasic Kamis, are 97 de calorii si 5.1 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Mustar clasic Kamis?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laMustar clasic Kamis, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Mustar clasic Kamis, are 97 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply