Calorii Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi

416 calorii, 13 grame de proteine, 18.7 grame de lipide si 47.6 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi.

Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi: valori nutritionale
Calorii
416 calorii
Proteine
13 g proteine
Lipide
18.7 g lipide
Carbohidrați
47.6 carbohidrati
Fibre
3.4

Asadar, putem ingrasa de la Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi, are 416 de calorii si 13 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laIdeea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Ideea Zilei pentru spaghete carbonara Maggi, are 416 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply