Paine uscata cu fibre Burger Calorii

341 calorii, 10.5 grame de proteine, 4.5 grame de lipide si 54.2 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Paine uscata cu fibre Burger. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Paine uscata cu fibre Burger deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Paine uscata cu fibre Burger calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paine uscata cu fibre Burger.

Paine uscata cu fibre Burger calorii și alte info
Calorii
341 calorii
Proteine
10.5 g proteine
Lipide
4.5 g lipide
Carbohidrați
54.2 carbohidrati
Fibre
21

Deci, ne putem ingrașa de la Paine uscata cu fibre Burger? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Paine uscata cu fibre Burger, are 341 de calorii si 10.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paine uscata cu fibre Burger?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaine uscata cu fibre Burger, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paine uscata cu fibre Burger, are 341 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply