Paine hipoglucidica Pambac Calorii

250 calorii, 24.5 grame de proteine, 3.8 grame de lipide si 29.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Paine hipoglucidica Pambac. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Paine hipoglucidica Pambac deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Paine hipoglucidica Pambac calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paine hipoglucidica Pambac.

Paine hipoglucidica Pambac calorii și alte info
Calorii
250 calorii
Proteine
24.5 g proteine
Lipide
3.8 g lipide
Carbohidrați
29.4 carbohidrati
Fibre
12.8

Deci, ne putem ingrașa de la Paine hipoglucidica Pambac? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Paine hipoglucidica Pambac, are 250 de calorii si 24.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paine hipoglucidica Pambac?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaine hipoglucidica Pambac, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paine hipoglucidica Pambac, are 250 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply