Paine dieta feliata Titan Calorii

217.7 calorii, 9 grame de proteine, 0.9 grame de lipide si 43.4 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Paine dieta feliata Titan. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Paine dieta feliata Titan deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Paine dieta feliata Titan calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paine dieta feliata Titan.

Paine dieta feliata Titan calorii și alte info
Calorii
217.7 calorii
Proteine
9 g proteine
Lipide
0.9 g lipide
Carbohidrați
43.4 carbohidrati
Fibre
0

Deci, ne putem ingrașa de la Paine dieta feliata Titan? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Paine dieta feliata Titan, are 217.7 de calorii si 9 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paine dieta feliata Titan?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaine dieta feliata Titan, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paine dieta feliata Titan, are 217.7 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply