Paine cu secara Toast Calorii

254 calorii, 8.5 grame de proteine, 4 grame de lipide si 46 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Paine cu secara Toast. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Paine cu secara Toast deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Paine cu secara Toast calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paine cu secara Toast.

Paine cu secara Toast calorii și alte info
Calorii
254 calorii
Proteine
8.5 g proteine
Lipide
4 g lipide
Carbohidrați
46 carbohidrati
Fibre
5.5

Deci, ne putem ingrașa de la Paine cu secara Toast? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Paine cu secara Toast, are 254 de calorii si 8.5 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paine cu secara Toast?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaine cu secara Toast, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paine cu secara Toast, are 254 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply