Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea Calorii

250 calorii, 4.7 grame de proteine, 9.7 grame de lipide si 37.9 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritionale pe care le putem gasim in Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea. Unii dintre noi, consumam frecvent (poate prea frecvent) Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea deci ar fi bine sa tinem o oarecare evidenta a caloriilor, mai ales daca suntem la dieta.

Folositi-va de aceste date si informatii pentru a tine un jurnal alimentar sau pentru a va lamuri cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta deoarece ar putea avea prea multe calorii.

Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea calorii

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea.

Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea calorii și alte info
Calorii
250 calorii
Proteine
4.7 g proteine
Lipide
9.7 g lipide
Carbohidrați
37.9 carbohidrati
Fibre
5

Deci, ne putem ingrașa de la Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea? 🙂

Well, dat fiind faptul ca 100g de Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea, are 250 de calorii si 4.7 grame de proteina, eu zic ca este decent atata timp cat tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kg corp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kg corp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kg corp/zi

Info util: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaine crocanta Leksands Knackebrod Ikea, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paine crocanta Leksands Knackebrod Ikea, are 250 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply