Calorii Paste Fusilli spirale Extra Arpis

379 calorii, 10 grame de proteine, 1 grame de lipide si 72 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Paste Fusilli spirale Extra Arpis. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Paste Fusilli spirale Extra Arpis. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Paste Fusilli spirale Extra Arpis.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Paste Fusilli spirale Extra Arpis: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Paste Fusilli spirale Extra Arpis.

Paste Fusilli spirale Extra Arpis: valori nutritionale
Calorii
379 calorii
Proteine
10 g proteine
Lipide
1 g lipide
Carbohidrați
72 carbohidrati
Fibre
0

Vezi aici cate calorii au alimentele din carne: http://seevaa.net/categorie-aliment/carne/

Asadar, putem ingrasa de la Paste Fusilli spirale Extra Arpis? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Paste Fusilli spirale Extra Arpis, are 379 de calorii si 10 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Paste Fusilli spirale Extra Arpis?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laPaste Fusilli spirale Extra Arpis, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Paste Fusilli spirale Extra Arpis, are 379 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply