Calorii Musli cu fructe Goody Crunchy

459 calorii, 6 grame de proteine, 16 grame de lipide si 64 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Musli cu fructe Goody Crunchy. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Musli cu fructe Goody Crunchy. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Musli cu fructe Goody Crunchy.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Musli cu fructe Goody Crunchy: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Musli cu fructe Goody Crunchy.

Musli cu fructe Goody Crunchy: valori nutritionale
Calorii
459 calorii
Proteine
6 g proteine
Lipide
16 g lipide
Carbohidrați
64 carbohidrati
Fibre
0

Vezi aici cate calorii au alimentele din carne: http://seevaa.net/categorie-aliment/carne/

Asadar, putem ingrasa de la Musli cu fructe Goody Crunchy? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Musli cu fructe Goody Crunchy, are 459 de calorii si 6 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Musli cu fructe Goody Crunchy?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laMusli cu fructe Goody Crunchy, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Musli cu fructe Goody Crunchy, are 459 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply