Calorii Faina alba de grau 650 Pambac

391 calorii, 11 grame de proteine, 1 grame de lipide si 73 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Faina alba de grau 650 Pambac. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Faina alba de grau 650 Pambac. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Faina alba de grau 650 Pambac.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Faina alba de grau 650 Pambac: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Faina alba de grau 650 Pambac.

Faina alba de grau 650 Pambac: valori nutritionale
Calorii
391 calorii
Proteine
11 g proteine
Lipide
1 g lipide
Carbohidrați
73 carbohidrati
Fibre
1

Vezi aici cate calorii au alimentele din carne: http://seevaa.net/categorie-aliment/carne/

Asadar, putem ingrasa de la Faina alba de grau 650 Pambac? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Faina alba de grau 650 Pambac, are 391 de calorii si 11 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Faina alba de grau 650 Pambac?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laFaina alba de grau 650 Pambac, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Faina alba de grau 650 Pambac, are 391 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply