Calorii Cereale integrale Diet Dobrogea

451 calorii, 9 grame de proteine, 2 grame de lipide si 71 grame de carbohidrati sunt principalele valori nutritive pe care le gasim in Cereale integrale Diet Dobrogea. Unii dintre noi, consumam destul de frecvent Cereale integrale Diet Dobrogea. Nu intru in prea multe detalii legat de modurile in se poate pregati si folosi in diverse retete, insa va voi arata un tabel nutritional complet in care sa puteti vedea cu exactitate ce valori nutritive are 100 grame de Cereale integrale Diet Dobrogea.

Folositi-va de aceste date pentru a tine un jurnal alimentar sau cand sunteti in dubii cu privire la faptul ca alimentele consumate v-ar putea sabota dieta.

Cereale integrale Diet Dobrogea: tablel nutritional

Tabel nutritional in care puteti vedea cate calorii, proteine, lipide, carbohidrati si fibre are 100 grame de Cereale integrale Diet Dobrogea.

Cereale integrale Diet Dobrogea: valori nutritionale
Calorii
451 calorii
Proteine
9 g proteine
Lipide
2 g lipide
Carbohidrați
71 carbohidrati
Fibre
16

Vezi aici cate calorii au alimentele din carne: http://seevaa.net/categorie-aliment/carne/

Asadar, putem ingrasa de la Cereale integrale Diet Dobrogea? 🙂

Intrebare de baraj! Dat fiind faptul ca 100g de Cereale integrale Diet Dobrogea, are 451 de calorii si 9 grame de proteina, va pot recomanda sa tineti cont de recomandarile nutritionistilor si anume:

  • Calorii: 2700 kcal/zi in cazul barbatilor si 2000 kcal/zi pentru femei
  • Proteine: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Lipide: 1.2 g/kgcorp/zi
  • Glucide: 4-5 g/kgcorp/zi

Nota: recomand a se tine cont faptul ca aceste recomandari nutritionale sunt in mod special pentru persoanele care desafasoara activitati zilnice normale.  Sportivii de perfromanta sau persoanele care desfasoara activitati fizice foarte solicitante, vor avea nevoie de un aport caloric si proteic crescut, deci este foarte posibil ca recomandarile de mai sus sa nu se aplice si in cazul lor. In astfel de cazuri, recomand sa cereti sfatul unui nutritionist.

Ne putem ingrasa de la Cereale integrale Diet Dobrogea?

Stiu ca multi dintre voi va intrebati cat de posibil este ca este sa va ingrasati (sau sa aiba vreo influenta in acest sens) de laCereale integrale Diet Dobrogea, insa din pacate, este o intrebare foarte generala pentru a va putea oferi un raspuns.  Folositi informatiile din tabelul de mai sus (100 g de Cereale integrale Diet Dobrogea, are 451 calorii) si faceti-va singuri calculele cu privire la numarul de calorii pe care le consumati zilnic. Daca depasiti pragul recomandat, da, exista riscul de ingrasare.

Leave a Reply